Home / Gelaatsverzorging

Deze gezichtsbehandelingen bieden u kwaliteit, professionaliteit, fysieke en mentale ontspanning, omwikkeld met een gezellige en ontspannen sfeer, en dit op een heerlijk verwarmde tafel. Als einddoel streven wij naar een huid in optimale conditie te brengen en te behouden. Mila d’Opiz,  Sesderma en Medi derma , gespecialiseerd in huidverbetering en bestrijding van huidveroudering op topniveau.

Dermalux Tri Wave Led-therapie !
verdubbelt het resultaat van uw gelaatsverzorgingBent u op zoek naar een oplossing voor uw huidprobleem op een gezonde en veilige manier? Huidverjonging, algemene huidverbetering, gevoelige huid , roodheden, rosacea (couperose met of zonder ontstekingen), pigmentvlekken, blauwe kringen, rimpels, uw huid terug vitaal maken, een kuur die u een top anti ageing effect geeft.  Dankzij de Nano-technologie blijft de huid verbeteren tot 3 maanden na de kuur. Vraag naar meer info in het instituut !

Kies voor de Led Basis, Led Plus of Led VIP kuur, en ervaar de mooie resultaten !

Professional Peels

Wenst u naast ontspanning, ook een sterke verbetering van uw huid? Dan kunnen wij u de professionele behandelingen van sesderma sterk aanbevelen. Deze producten zijn ontwikkeld door Dr. Serrano, samen met zijn team aan wetenschappers. Sesderma en Medi Derma bieden heel wat voor de huid, zonder een lange herstelperiode nodig te hebben. De producten zijn samengesteld volgende de Nanotechnologie in de vorm van ingekapselde lipsomen, die de diepere huidlagen gaat bereiken en u een gladde, gezonde en stevigere huid geeft. In combinatie met de Dermalux Tri Wave led therapie gaan we de huid dubbel zo snel herstellen en die uw huid ook een verdubbelde werking geeft van de behandeling.

Allerhande huidproblemen kunnen we behandelen , zoals gevoelige huid, droge huid, couperose, rosacea, acné rosacea, acné, pigmentstoornissen, pigmentvlekken , mimische lijntjes, diepe rimpels , eczema , psoriasis , algemene gezondheidskuur , …

Reserveer uw intakegesprek en laat een aangepaste kuur samenstellen die uw persoonlijke noden aanpakt!

 

Zie Prijslijst